Siirry sisältöön

Tervetuloa Suomen ensimmäisen lapsistrategian kansalaisjuhlaan keskiviikkona 17.3.!

Uutiset

Artikkelin kirjoittaja Esa Iivonen

On aika juhlia: Suomeen on valmistunut kansallinen lapsistrategia!

Lapsistrategian kansalaisjuhla järjestetään keskiviikkona 17.3.2021 klo 9–10. Tilaisuus toteutetaan etäyhteyksin. Striimi avautuu valtioneuvoston YouTube-kanavalla klo 8.45. Seuraa kansalaisjuhlaa Youtubessa. Tallenne julkaistaan myöhemmin lapsistrategian verkkosivuilla www.lapsistrategia.fi. Siellä tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan 16.5.2021 asti.

Kansalaisjuhlan juontaa toimittaja Marja Hintikka, ja ääneen pääsevät myös lapset ja nuoret. Juhlassa selvitetään mistä lapsistrategiassa on kyse, ja ministerit Krista Kiuru ja Annika Saarikko kertovat, miksi lapsistrategia on tärkeä. Viihdettä tarjoilevat Putous-hahmot Ansa Kynttilä ja Tanhupallo, ja tilaisuus päättyy Stigin esiintymiseen. Tilaisuus järjestetään videotervehdyksin ja koronaturvallisesti.

Tule linjoille kanssamme juhlistamaan lasten ja nuorten oikeuksia!

Lisätietoja: Laura Saarinen (laura.saarinen@stm.fi)