Siirry sisältöön

Lapsistrategian podcast-sarja ”Kaikkien lasten Suomi” käynnistyy!

Uutiset

Artikkelin kirjoittaja Esa Iivonen

Tyttö makaa sängyllä pinkit kuulokkeet korvillaan.

Kansallisen lapsistrategian toimeenpanossa tärkeässä osassa on jalkauttaa strategian sisältöä yhteiskunnan eri alueille. Lapsistrategian podcast-sarjalla avataan laajemmalle yleisölle kansallisen lapsistrategian tavoitteita ja keinoja esim. miten rakennetaan lapsi- ja perhemyönteinen, kaikkien lasten oikeuksia kunnioittava Suomi.

Kuusiosaisessa podcast-sarjassa käydään läpi lapsistrategian keskeisiä tavoitteita, ja kerrotaan, miten Suomesta tehdään Kaikkien lasten Suomi, jossa lasten osallisuus ja oikeudet toteutuvat. Jokaisessa jaksossa vierailee mielenkiintoisia puhujia. Ensimmäisessä jaksossa äänessä ovat kansallisen lapsistrategian pääsihteeri Johanna Laisaari ja teatteriohjaaja Juha Hurme. Jaksot ovat kuunneltavissa Google Playssa, Spotifyssä ja Applen podcasteissa. Tuotannosta vastaa F-Tuotanto oy.

Seuraavan kolmen viikon aikana julkaisemme tiistaisin ja torstaisin uudet jaksot. Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa tänään 15.11.2022 ja seuraava jakso. 17.11.!

Jaksot ja julkaisupäivä:

1. Lasten ääni kuuluviin! “Mutta kuuntelevatko aikuiset?” (15.11.2022)

2. Lapsuutta tulee vaalia! “Turvallisuuden tunnetta voi lisätä pienin teoin” (17.11.2022)

3. Haavoittuvia lapsia pitää suojella! ”Lasten kohtaamaa väkivaltaa vähätellään” (22.11.2022)

4. Lapsirakkautta työelämään! “Perhemyönteisellä työpaikalla on riittävästi työntekijöitä” (24.11.2022)

5. Koulumaailma ei ole oma maailma! “Lapset eivät kerro kiusaamisesta, koska suojelevat vanhempiaan surulta” (29.11.2022)

6. Kasvurauhaa lapsille! “Jokaisen pitää saada kasvaa ilman häpeää, pelkoa ja syyllisyyttä” (1.12.2022)

Kuuntele podcast Spotifyssa