Siirry sisältöön

Kansallisen lapsistrategian ajankohtaisia -verkkotilaisuus

Uutiset

Syyskuulle varattu kansallisen lapsistrategian Teams-keskustelutyöpaja siirretään järjestettäväksi 1.10.2024 klo 10-12.

Tervetuloa keskustelemaan kansallisen lapsistrategian toimeenpanon etenemisestä ja poikkihallinnollisen yhteistyön kehittämistarpeista 1.10.2024 klo 10-12 Teamsissa. Ilmoittauduthan tästä 27.9. klo 16.15 mennessä.(siirryt toiseen palveluun)

Kansallisen lapsistrategian toimenpidesuunnitelma pääministeri Orpon hallituskaudelle hyväksyttiin valtioneuvostossa 6.6.2024.

Yhtenä lapsistrategian tavoitteena on vahvistaa poikkihallinnollista yhteistyötä kaikilla hallinnon tasoilla.  Kutsumme avoimeen keskustelufoorumiin lasten ja perheiden parissa työskenteleviä toimijoita kertomaan ajankohtaisia kuulumisia kunnan, hyvinvointialueen, järjestöjen ja seurakuntien välisestä yhteistyöstä paikallisella tasolla. Keskustelun näkökulmia hyödynnetään lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisen kansallisen ohjauksen kehittämisessä.

Ohjelma:

Kansallisen lapsistrategian tilannekatsaus

Miten lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmiin sekä hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämiseen liittyvä suunnitelmallinen työ toteutuu hyvinvointialueilla ja kunnissa ja miten tätä työtä tulisi vahvistaa paikallisesti ja kansallisesti?

Kuvainfo tilaisuudesta